Ekskurzije

Ako želite osjetiti duh i ukus Orijenta u Crnoj Gori, turistička agencija Medini predlaže da se pridružite obilasku grada Bara. Posjetite Stari Bar, mjesto susreta različitih religija, tradicija, kultura i običaja. Ovo je mjesto gdje Istok srijeće Zapad. Kroz istoriju osvojan od strane mnogih, naslijedio je i duh svojih osvajača. Nekada jedan od najvažnijih naseljenih gradova na crnogorskoj obali, danas je nažalost grad duhova. Stanovnika nema unutar tvrđave, ali je ostao jedan od najbogatijih arheoloških nalazišta u ovoj oblasti. Unutar trvđave možete vidjeti ostatke stare pravoslavne i katoličke crkve, turska kupatilo, venecijanske palate  i još mnogo toga naslijeđenog iz prošlosti.

Najbolji i najunikatniji način da upoznate ljude i kulturu jednog podneblja je kroz lokalnu hranu. Nudimo Vam  jedinstveno iskustvo kroz družinje sa posebnim ljudima. Ovi ljudi će pokušati da zagolicaju Vaša čula i da na najbolji način predstave kulturu Boke Kotorske. Imaćete priliku da upoznate damu, čuvara regionalne tradicije i da u toplini njenog doma probate nešto autentično i neponovljivo.Tokom ove ture moći ćete da osjetite duh starog mediteranskog grada Kotora koji je smješten u srednjovjekovnim zidinama pod UNESCO zaštitom..

Minimum za realizaciju ovog programa je 15 ljudi.

Proin pulvinar iaculis magna ut tristique. Cras vel tincidunt ipsum. Ut blandit egestas dolor id egestas. Integer non magna eget diam porta dignissim. Praesent eget enim in arcu facilisis consequat.

Jedinstven način da istražite sjever Crne Gore je da budete dio naše grupe. Veličanstvene planine, jezera, kanjoni, samo su dio putovanja koje nikada nećete zaboraviti! Domaća kuhinja ove regije je samo nešto što ćete zavoljeti. Mir i opuštenost koju ćete osjetiti je upravo to što vam je potrebno. Rezervišite još danas i budite dio nečega što ćete uvjek pamtiti! 

Dan 1. Put nas vodi kroz gradove Podgorica, Kolašin, i dalje prema Žabljaku. Na našem putu, ćete imati priliku da vidite dva veličanstvena kanjona (Morače i rijeke Tare) .Kanjon Tare je najdublji kanjon u Evropi i drugi u svijetu (nakon kanjona Kolorada). Most na Đurđevića Tari će vas ostaviti bez teksta.

Galerija