Ture

Putevima Crne Gore

Ako ste istinski zaljubljenih u prirodu, zanimljivu istoriju i tradiciju, onda biste nam se trebali pridružiti na ovoj turi. Daćemo vam mogućnost da vidite tri različite cjeline u Crnoj Gori: obalu i njene stare gradove. Skadarsko jezero sa jedinstvenom florom i faunom, i planine sa svojim ledničkim jezerima, prašumama, kanjonima.. Imaćete, takodje, mogućnost da uživate u domačoj atmosferi nacionalne kuhinje. Pridružite nam se na ovom putovanju i nećete zažaliti!

 

1. Dan DOLAZAK

Dolazak na aerodrom (Tivat, Podgorica , Dubrovnik). Transfer do Budve, večera i noćenje u hotelu.

2. Dan BUDVA - TIVAT - KOTOR - BUDVA
Razgledanje Budve. Vožnja do Tivta u Boki Kotorskoj i ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do ostrva Gospa od Škrpjela. Nakon posjete crkve, nastavak vožnje brodom do Kotora. Razgledanje starog grada, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Povratak za Budvu.

3. Dan CETINJE
Voznja prema Cetinju, Prijestonici Crne Gore. Obilazak centra grada i Muzeja kralja Nikole I. Put nas dalje vodi u malo autentično selu Njeguši gdje ćemo probati domaće specijalitete poput pršuta i sira. Nastavljamo lokalnim putem sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv. Povratak u Budvu.

4. Dan VIRPAZAR - R. CRNOJEVICA - PODGORICA - KOLAŠIN
Vožnja duž obale do NP Skadarsko jezero.Obilazak malog ribarskog grada, Virpazara (koji se nalazi na obali jezera). Vožnja brodom po jezeru do Rijeke Crnojevića. Ručak u nacionalnom restoranu na obali jezera. Odlazak do Podgorice, glavnog grada Crne Gore, i pauza za kratki obilazak grada i kafe pauzu. Vožnja do Kolašina, grada u podnožju planine Bjelasice. Večera i noćenje u hotelu.

5. Dan KOLAŠIN - BIOGRADSKO JEZERO - ŽABLJAK
Vožnja do NP Biogradska gora. Šetnja kroz prašumu obalom jezera. Ručak u restoranu pored jezera. Nastavak puta do Durmitora kroz kanjon rijeke Tare. Pauza na poznatom mostu – Djurdjevića Tara. Dolazak na Žabljak. Večera i noćenje u hotelu.

6. Dan ŽABLJAK-CRNO JEZERO-JEEP SAFARI
Šetnja ka prelijepom ledničkom jezeru - Crnom jezeru. Pješačenje oko jezera. Jeep safari sa organizovanim ručkom oko Durmitora (Durmitorski prsten). Povratak u hotel. Večera i noćenje.

7. Dan ODLAZAK
Transfer do aerodroma. Kraj programa.

Minimum za realizaciju ovog programa je 15 ljudi.

Image Gallery

View the embedded image gallery online at:
http://medini.me/me/ture/17-putevima-crne-gore#sigProIdf77eba42bb

Pošaljite upit

Calendar

Galerija